Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uber Eats adaugă funcţii AI și mai multe opţiuni de plată

life.ro
glovo uber eats

Uber Technologies va accepta mai multe opţiuni de plată pe platforma sa de livrare a alimentelor şi va lansa un asistent alimentat de inteligenţă artificială (AI) pentru a ajuta utilizatorii să găsească oferte şi să exploreze diferite opţiuni alimentare, a anunţat compania miercuri, transmite Reuters.

Uber Eats va primi o secţiune dedicată pentru prezentarea ofertelor promoţionale numită "Sales Aisle" (”Aleea de vânzări”), conform news.ro

Noile funcţii sunt programate să fie lansate în acest an sau în 2024.

Platformele de livrare de alimente au investit în AI, deoarece încearcă să ofere un serviciu mai curat şi să îşi facă aplicaţiile mai convenabile.

Rivala Instacart a lansat în mai ”Ask Instacart”, un instrument de căutare bazat pe inteligenţă artificială, conceput pentru a ajuta la întrebările clienţilor la cumpărături, în parteneriat cu creatorul OpenAI al chatbot-ului AI ChatGPT.

DoorDash lucrează la un chatbot AI numit ”DashAI”, pentru a accelera comanda de alimente, a relatat Bloomberg News în iulie.

Uber a declarat că s-a asociat, de asemenea, cu programe federale de asistenţă medicală, cum ar fi Managed Medicaid şi Medicare Advantage, şi că va începe să accepte plăţi sociale atât pentru Uber, cât şi pentru Uber Eats în 2024.

Compania va oferi, de asemenea, beneficiarilor Programului de asistenţă pentru nutriţie suplimentară (SNAP), care oferă beneficii în numerar pentru produsele alimentare, posibilitatea de a folosi derogările lor pentru a cumpăra alimente pe Uber Eats în 2024.

Iniţiativele subliniază un impuls la nivel de industrie de a viza gospodăriile cu venituri mici şi de a câştiga cotă de piaţă într-un mediu din ce în ce mai competitiv.

DoorDash şi Instacart permit deja consumatorilor să folosească plăţi sociale SNAP pe platformele lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.