Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucenicul va ajunge maestru: Îi va lua locul Gabriela Firea lui Dragnea în fruntea PSD?

Gabriela Firea sedinta directori

Cariera politică a primarului Capitalei, Gabriela Firea, a fost una fulminantă, ajung de la purtător de cuvânt al fostului premier Mugur Isărescu, senator și lider PSD, iar acum edil al Bucureștiului. În acest context, circulă deja zvonuri că Firea va ajunge și mai sus de atât, anume în fruntea social-democraților, potrivit libertatea.ro.

Moment controversat marca Donald Trump: Copil care plângea, dat afară din sală / VIDEO

Surse din PSD au confirmat pentru jurnaliștii de la Libertatea că există șanse reale pentru ca Gabriela Firea să ajungă lider al Partidului Social Democrat după alegerile parlamentare din toamnă.

Șansele naționalismului în România (date Eurostat)

"Discutăm de ceva vreme prin teritoriu despre ce se va întâmpla dacă, acum, îl condamnă pe Dragnea cu executare sau cu interzicerea unor drepturi. În acest caz va trebui să plece de la șefie. Mai punem problema și a scorului de la parlamentare. Noi categoric vrem la guvernare, dar trebuie să câștigăm la scor alegerile, așa cum a fost pe vremea lui Ponta, când Băsescu a fost nevoit să-l pună premier. După ce am făcut la locale nu prea văd cum o să reușim să-l determinăm pe Iohannis să ne dea premierul. Dacă nu avem Guvernul, intrăm în Opoziție și ne vom împuțina considerabil că toți vor vrea la «ciolan». În acest caz, președintele va fi obligat să plece. Va trebui pus omul cu cele mai bune rezultate, iar acum este Gabriela Firea, care a câștigat Bucureștiul, cel mai important oraș al țării", au declarat sursele pesediste, care nu exclud chiar și o posibilă candidatură a acesteia la președinția României în 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.