Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucigaș în serie? Triplă crimă într-un oraș din România, într-un interval scurt de timp

Twitter
politie crima

Caz greu pentru anchetatori: trei oameni au fost uciși într-o singură zi la Baia Mare. Crimele au avut loc în două apartamente aflate la mică distanță unul de celălalt. Oamenii legii încearcă să afle dacă există legături între cele două cazuri, infomrează Mediafax.

Citește și: Ministrul Justiţiei a publicat RAPORTUL de activitate: Cum se autoevaluează Tudorel Toader, la doi ani de mandat (Document)

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că în primul dintre cazuri au fost sesizați că într-un apartament situat pe strada Gării, din Baia Mare au fost găsite 2 persoane decedate, un bărbat și o femeie, cu urme de violență. Cea care i-a găsit pe ce doi este mama bărbatului, care a declarat că pe femeie nu o cunoaște. Se pare că bărbatul era cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice.

Citește și: Liviu Dragnea A COMIS-O și s-a dat de gol! De ce vrea să repatrieze aurul BNR: 'Aurul ţării să vină acasă! De ce să stea bogăţiile noastre afară?' - VIDEO

În al doilea caz, o tânără a sunat la 112 pentru a anunța că și-a găsit ambii părinți in stare de inconștiență, in apartamentul lor de pe strada Petru Dulfu, din Baia Mare. Echipe de cercetare sunt la fața locului. Medicii au constatat că bărbatul este decedat, acesta având urme de violență, iar soția acestuia, care lucra la Primărie, a fost transportată si internată ăn stare gravă la spital. Oamenii legii fac verificări pentru a stabili dacă există legătură între cele două cazuri, dat fiind faptul că distanța dintre cele două locuințe este mică.

Citește și: Omenirea e în prag de RĂZBOI NUCLEAR: Vladimir Putin a semnat decretul prin care suspendă participarea Rusiei la Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, Bogdan Gabor, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că decesele au survenit în două cartiere diferite din Baia Mare. „Procurorii anchetează, luni, două cazuri care au avut loc în Baia Mare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Într-un cartier au fost descoperite într-un apartament închis două persoane, bărbat și femeie, înjunghiate și decedate. Se presupune că decesul ar fi intervenit în urmă cu ceva timp. De asemenea, într-un alt cartier într-un apartament au fost descoperite alte două persoane, soț și soție, soțul fiind mort, cu urme de violență, iar soția, cu urme de violență, în stare foarte gravă, este internată la spital”, a spus Gabor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.