Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiţiei a publicat RAPORTUL de activitate: Cum se autoevaluează Tudorel Toader, la doi ani de mandat (Document)

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei a publicat pe pagina de internet a instituţiei pe care o conduce un raport de activitate, după doi ani de mandat. Documentul are 85 de pagini şi este împărţit în şase secţiuni.

Vezi AICI raportul integral! (.pdf, 68 MB)

Tudorel Toader a declarat, la prezentarea activității din ultimii 2 ani, că raportul pe care l-a întocmit în acest sens nu conține și proiectele de acte normative pe care Ministerul Justiției le avizează deoarece aceste demersuri sunt curente și nu sunt „atașate de ministrul de la un moment dat”.

„Nu voi vorbi și nu am vorbit în raportul de activitate (...) Nu am vorbit de activitățile curente ale Ministerului care se desfășoară indiferent ce ministru va fi pentru că sunt avute în vedere, spre exemplu, avizarea actelor normative, proiectelor de acte norative, propuse de alte ministere. Știți că ultimul aviz vine de la ministerul Justiției, pentru proiectele de acte normative pe care le propun alte autorități. Aceea o considerăm o activitate firească, necesară, curentă și nu oarecum atașată de ministrul justiției care există la un moment dat”, a spus ministrul Justiției, Tudorel Toader.

CITEȘTE ȘI: Planta care regenerează ficatul și ajută alte organe: O cură de două săptămâni face minuni

Totodată, ministrul a mai vorbit și despre dosarul electronic, un proiect care urmează să fie implementat în instanțele din România.

„Nu mai putem sta să mergem în arhivp, să ne uităm în dosar, să vedem dacă e disponbil sau nu. Avem curți de apel care deja au o experiență bună în materia dosarului electronic scanând documentele respective. Am hotărât ca să introducem acest dosar electronic, să-l generalizăm, la nivelul fiecărei instanțe de judecată din România, chiar și unde el există și poate fi îmbunătțit. În acest sens avem un conteact cu Banca Mondială de 7,7 milioane de euro în baza cpăruia cumpărăm 6986 de computere și 976 de scanere pentru documente”, a mai spus Tudorel Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.