Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina a băgat spaima-n Rusia! 'Nu se mai poate vorbi despre linişte în interiorul Rusiei' (Forțele Aeriene ale Ucrainei)

haszon.hu
razboi ucraina rusia ucraina tanc

Ucraina a băgat spaima-n Rusia! 'Nu se mai poate vorbi despre linişte în interiorul Rusiei' (Forțele Aeriene ale Ucrainei)

Purtătorul de cuvânt al Forţelor Aeriene ale Ucrainei, Iuri Ihnat, a declarat că, după atacul cu drone de la Miscova, nu se mai poate vorbi despre linişte în interiorul Rusiei, anun'[ RBC, potrivit Rador.

"În Rusia, mereu zboară câte ceva, în special la Moscova. Există unii care susţin că războiul 'nu îi privește'. Ei bine, deja îi priveşte. Există deja anumite stări de spirit în Rusia - ceva aterizează și este destul de zgomotos... Prin urmare, nu se mai poate vorbi de linişte în interiorul Rusiei. Au obținut ceea ce și-au dorit" , a afirmat Ihnat.

Amintim că mai multe explozii s-au auzit, duminică dimineaţă, în jurul orei 04:00, atât în capitala rusă, cât şi în regiunea Moscova. Ulterior, au apărut informaţii despre exploziile produse într-o clădire din cartierul elitist Moscow City. Chiar dacă primarul Serghei Sobianin a asigurat că nu ar exista victime, pe reţelele sociale, au apărut deja informaţii conform cărora exploziile s-au soldat cu victime.

Alte informaţii din mediul online arată că o explozie s-a produs în "Turnul Ministerului", unde se află birourile Ministerului Dezvoltării Economice, Ministerului Industriei și Comerțului și Ministerului Comunicațiilor de la Moscova

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.