Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina a trecut în ofensivă și atacă dezlănțuit pe teritoriul Rusiei

drone kamikaze ucraina

Ucraina a lansat pentru a doua noapte consecutivă un atac cu drone de amploare asupra mai multor regiuni ruseşti, au declarat miercuri oficiali, peste 30 de drone fiind distruse în aer deasupra regiunii Voronej, transmite Reuters, informează News.ro.

"Pericolul unui atac cu drone rămâne în continuare", a declarat Alexander Gusev, guvernatorul regiunii Voronej, care se învecinează cu Ucraina, pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

"Peste noapte, peste 30 de drone au fost detectate şi distruse de sistemele de apărare aeriană din regiune", a adăugat el.

Ucraina, atacuri cu repetiție

Guvernatorul regiunii Voronej, Aleksandr Gusev, a anunţat, miercuri seară, că peste 30 de drone au fost interceptate şi distruse în regiune. "Dragi locuitori ai regiunii Voronej, pericolul unui atac cu UAV-uri se menţine în continuare.

Noaptea trecută, peste 30 de drone au fost detectate și distruse de sistemele ruseşti de apărare antiaeriană din regiune", a scris Gusev pe canalul său de Telegram. Potrivit acestuia, s-au înregistrat pagube materiale minore la infrastructură și locuințe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.