Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina intensifică sancțiunile împotriva Rusiei

lboro.ac.uk
sanctiuni rusia

Ucraina continuă să adopte măsuri de sancționare, a declarat sâmbătă seara preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, citat de agenţia ucraineană de ştiri Ukrinform, scrie Rador.

"Vom continua să ne luăm măsurile de sancționare, iar noi pachete de sancțiuni sunt pe drum - chiar mai extinse", a declarat președintele Zelenski în discursul său de seară şi a precizat că fiecare persoană care lucrează cu Rusia va fi blocată, iar sancțiunile ucrainene sunt deja sincronizate sau vor fi sincronizate cu sancțiunile impuse de Occident. "Când Rusia a început această agresiune, a privit lumea ca și cum s-ar fi privit pe sine în oglindă. Au crezut că toată lumea este la fel de cinică și disprețuiește oamenii în același mod în care o fac stăpânii Rusiei. Dar lumea este diferită - lumea ne ajută să protejăm viața. Și oricine merge împotriva lumii va fi izolat. Rusia nu va câștiga nimic și va pierde totul. Împreună cu cei care încearcă cumva să o ajute în teroare", a mai spus Volodimir Zelenski.

Preşedintele ucrainean a mulțumit Japoniei, Finlandei, Germaniei, Canadei și Islandei pentru ajutorul acordat Ucrainei în această săptămână. "Vom face ca și săptămâna viitoare să fie puternică din punct de vedere al cooperării cu partenerii noștri. Nu pierdem nicio săptămână", a adăugat Volodimir Zelenski. După cum s-a raportat, președintele Zelenski a promulgat prin decret decizia privind impunerea de măsuri economice speciale și alte măsuri restrictive împotriva a 51 de persoane fizice și 220 de persoane juridice

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.