Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina: ONU denunţă un atac 'odios', după bombardamentul rus asupra oraşului Cernigău

Facebook
razboi-ucraina

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a denunţat sâmbătă un nou atac rus ''odios'' care a vizat civili în centrul oraşului Cernigău (Cerhihiv), în nordul Ucrainei, atac ce a făcut cel puţin şapte morţi şi 110 răniţi, potrivit autorităţilor locale, informează AFP, potrivit Ageprres.

"Este odios să ataci piaţa principală a unui mare oraş, dimineaţa, în timp ce oamenii se plimbă, unii ducându-se la biserică pentru a celebra o sărbătoare religioasă", a denunţat într-un comunicat coordonatoarea umanitară a ONU în Ucraina, Denise Brown.

"Condamn această schemă repetată de bombardamente ruse asupra unor zone populate din Ucraina, (bombardamente) ce cauzează morţi, distrugeri masive şi nevoi umanitare tot mai mari", a subliniat responsabila ONU.

"Aceasta trebuie să se oprească", a mai cerut Denise Brown, la câteva ore după acest atac sângeros asupra oraşului Cernigău, în nordul Ucrainei.

Acest atac cu rachete, care a avut loc în dimineaţa zilei de sâmbătă, s-a soldat cu cel puţin şapte morţi şi 110 răniţi, un bilanţ greu în acest oraş situat la 100 de km de frontiera cu Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.