Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina prevede că va fi război și în 2023: Premierul anunță că armata și securitatea vor fi o prioritate în bugetul de stat

ukrinform.com
armata ucraina

Cheltuielile pentru armată și securitate vor fi o prioritate în cadrul bugetului de stat al Ucrainei pentru 2023, a anunțat premierul Denys Shmyhal în timpul unei ședințe a Cabinetului de Miniștri din 9 august.

"Definim clar că acesta va fi bugetul economiei militare, în care armata și securitatea rămân o prioritate", afirmă premierul.

În același timp, cabinetul de miniștri prevede menținerea plăților pentru toate programele sociale" declară el. Premierul a subliniat că stabilitatea macroeconomică a statului este una dintre prioritățile esențiale ale statului, potrivit kmu.gov.ua.

Guvernul intenționează să creeze un fond de redresare rapidă în cadrul bugetului de stat pentru 2023, care să permită donatorilor internaționali să direcționeze fonduri, precum și să transfere profiturile unor întreprinderi de stat. În plus, guvernul lucrează la posibilitatea ca bunurile și resursele rusești confiscate să fie destinate în primul rând refacerii locuințelor oamenilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.