Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina: Procurorul general adjunct acuzat că și-a petrecut sărbătorile în Spania a fost demis

president.gov.ua
 Kyrylo Tymoshenko

Acest lucru a fost raportat de deputatul Iaroslav Zheleznyak pe canalul său de Telegram. În același timp, surse din Ukrayinska Pravda relatează că lui Symonenko i s-a cerut să scrie o scrisoare de demisie, scrie unian.ua.

"L-au concediat pe Kyrylo Tymoshenko (adjunct al Procuraturii Generale. Cel mai probabil, adevărul este că acesta va fi înlocuit de Oleksiy Kuleba, care este guvernator). Este adevărat că unii guvernatori sunt concediați. Ei bine, l-au concediat pe procurorul general adjunct Oleksiy Symonenko", a scris Zheleznyak.

Potrivit informațiilor sale, cel puțin trei decizii de personal privind Cabinetul de Miniștri al Ucrainei sunt așteptate mai aproape de luna februarie.

La începutul zilei de astăzi, jurnalistul Mykhailo Tkach a relatat că Symonenko a petrecut o vacanță de 10 zile în Spania în această iarnă. Fotografiile din timpul sărbătorii au fost postate de soția procurorului general adjunct pe Instagram.

El a mers la Marbella în ciuda faptului că, în decembrie, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a interzis politicienilor și oficialilor să își petreacă vacanțele în străinătate în timpul războiului.

"Îmi pare rău, dacă cineva din clasa politică ucraineană crede că atunci când coboară cu schiurile pe munte îi motivează pe soldați să iasă din tranșee și să treacă la ofensivă, este un semn de nebunie. Și nu vor exista astfel de oameni în politică", a declarat atunci președintele.

Funcționarii au interdicție de a călători în străinătate în scopuri non-statale: Declarația lui Zelenski

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.