Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina răspunde la manevrele pe care Rusia le va desfășura în Belarus. Urmează desfășurare de forțe cu drone şi rachete antitanc

MSNBC
ucraina rusia

Armata ucraineană va efectua exerciţii militare în perioada 10-20 februarie drept răspuns la manevrele pe care Rusia pe care le va desfăşura în acelaşi interval în Belarus, în apropierea graniţei de nord a Ucrainei, a declarat luni seară ministrul apărării de la Kiev, Oleksii Reznikov, transmite Reuters.

Reznikov a afirmat la un post de televiziune local că soldaţi ucraineni desfăşoară în mod constant diferite exerciţii şi că, din 10 februarie, ei vor începe antrenamente pentru a exersa utilizarea dronelor Bayraktar şi rachetelor antitanc Javelin şi NLAW furnizate de parteneri străini.

State occidentale spun că se tem că Moscova ar putea plănui o invazie în Ucraina având în vedere că a masat peste 100.000 de soldaţi la graniţa cu această ţară şi a desfăşurat 30.000 de militari în Belarus pentru manevre comune.

Rusia neagă că ar avea astfel de planuri, susţinând că este nevoită să-şi întărească apărarea din cauza expansiunii NATO spre est.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.