Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina, reacție furibundă după intenția Rusiei de a 'desataniza' țara: 'Noi avem exorciști minunați, cu multă practică și experiență!'

haszon.hu
razboi ucraina rusia ucraina tanc

Secretarul Consiliului de Securitate și Apărare Națională de la Kiev, Oleksi Danilov, a reacţionat la declaraţia unui înalt oficial de securitate de la Moscova privind necesitatea desfăşurării unei aşa-numite desatanizări a Ucrainei. Potrivit lui Danilov, "desatanizarea" trebuie făcută tocmai în rândul membrilor Consiliului de Securitate al Rusiei, care au văzut "sute de secte care activează în Ucraina".

"Consiliul de Securitate al lui Putin înseamnă 13 membri, o 'duzină a diavolului'. Deci cine are nevoie de 'desatanizare'? Noi avem exorciști minunați, cu multă practică și experiență. Forțele Armate ale Ucrainei se grăbesc să sară în ajutor!" a scris Oleksi Danilov pe Twitter, relatează Rador.

Amintim că Aleksei Pavlov, secretarul adjunct al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, a declarat recent că "sute de secte" ar opera pe teritotiul Ucraina. În acest context, oficialul rus s-a pronunţat în favoarea desfăşurării unei "desatanizări" a Ucrainei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.