Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina se așteaptă la noi atacuri puternice din partea Rusiei! Șeful administrației militare din Mykolaiev: 'Navele merg din nou la Marea Neagră'

gdb.rferl.org
HIMARS rachete

Șeful administrației militare regionale Mykolaiv, Vitaliy Kim, i-a avertizat pe ucraineni cu privire la pericol. El susține că Federația Rusă pregătește noi atacuri masive cu rachete. Potrivit acestuia, Moscova retrage navele spre Marea Neagră, iar avioanele de vânătoare sunt pregătite pentru decolare în Astrahan.

"Navele merg din nou la Marea Neagră, adică au reîncărcat aceste Kalibr și se pregătesc pentru decolarea de la Astrahan. Ipotetic, pot exista mai multe atacuri. Prin urmare, urmăriți alarmele aeriene, nu vă neglijați siguranța", a declarat șeful administrației militare Mykolaiv, pe canalul său de Telegrama, relatează UNIAN.

Kim le-a cerut, de asemenea, locuitorilor din regiunea Mykolaiv să ajute alte regiuni ale Ucrainei, care, din cauza atacurilor cu rachete ale Federației Ruse, riscă să rămână fără electricitate.

"Cer, în special, regiunea Mykolaiv. Trebuie să ne limităm consumul de energie electrică în timpul orelor de vârf. Nu avem "sosiri" pe infrastructura critică, dar trebuie să ajutăm restul regiunilor, pentru că există un singur sistem, cantitatea de tensiune și electricitate este una, așa că întreb pe toată lumea, trebuie să limităm consumul cât mai mult posibil ... Nu vă mirați că va fi întuneric în oraș, vor fi ceva mai puține troleibuze", a adăugat Kim.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.