Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina vorbește despre un asalt masiv al forțelor armate rusești pe toată linia frontului

război, mariupol, ucraina, rusia, armată, soldați

Federația Rusă a lansat un atac puternic împotriva Ucrainei în această dimineață! Pe lângă faptul că au atacat infrastructura strategică, ucrainenii reclamă atacuri pe toată linia frontului și cel puțin doi morți.

„Rușii continuă bombardamentele de-a lungul întregii linii a frontului - de la Kurakhovskaya la Limanskaya. În direcția Volnovakha - bombardarea intensivă a Ugledar și Pavlovka, fără victime. În direcția Donețk, o persoană a murit în comunitatea Kurakhovo, două case au fost avariate în Pervomaisky din Ocheretinskaya. Noaptea au existat bombardamente izolate din vecinătatea Maryinskaya și Avdiivka, dimineața Avdiivka a fost supusă la două bombardamente puternice - consecințele sunt stabilite. În direcția Gorlovka, rușii au tras în apropiere de Toretskaya, Soledarskaya și Svitlodarskaya hromadas. În Soledar, o persoană a fost ucisă, una a fost rănită – circumstanțele sunt clarificate", a spus pe Telegram șeful Administrației Militare Regionale Donețk, Pavel Kyrylenko, relatează Unian.

Context

Rușii au bombardat în această dimineață regiunile Kiev, Harkov, Vinnița, Cerkasy, Zaporozhye, Kirovograd, Cernihiv, Hmelnițki, Poltava și Dnipropetrovsk. Rușii au vizat infrastructura critică a Ucrainei. Există, de asemenea, informații despre distrugerea obiectelor civile.

Forțele Aeriene ale Ucrainei au raportat că dimineața avioanele rusești purtătoare de rachete ale aviației strategice Tu-95 / Tu-160 au tras peste 50 de rachete de croazieră X-101 / Kh-555 pe teritoriul ucrainean, iar44 dintre ele au fost distruse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.