Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spioana din pat! Ucraineancă, reținută după ce a trimis rușilor informații despre unitatea militară a soțului său

haszon.hu
razboi ucraina rusia ucraina tanc

O ucraineancă a fost reținută pentru că a trimis rușilor informații detaliate despre poziția unității militare a soțului său, potrivit Sky News, anunță mediafax.

O femeie din estul Ucrainei a fost reținută sub acuzația de a fi trimis poziția unității soțului ei soldat și a altor bunuri ale armatei către serviciile de informații militare rusești, informează Serviciul de Securitate de Stat (SBU) din Ucraina.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, a transmis informații despre locurile în care se află clădirile și echipamentele militare de-a lungul pozițiilor de pe linia frontului din regiunile Donețk și Zaporojia, a scris SBU pe Telegram.

Femeia urma să-și tragă de limbă soțul cu privire la poziția unității altor unități ucrainene de pe linia frontului, a precizat agenția.

„Ea ar fi transmis informațiile pe care le primea prin intermediul aplicațiilor de mesagerie către serviciile de informații militare rusești, unde erau folosite pentru artilerie și lovituri aeriene. Ea a făcut acest pas în ciuda faptului că este căsătorită cu un militar al Forțelor Armate ale Ucrainei și că au un fiu împreună", a declarat femeia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.