Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraineni implicaţi în contrabanda cu ţigări au trecut prin râul Tisa, scăpând de poliţiştii de frontieră

captură YouTube
tigari contrabanda
"Colegii noştri au observat pe direcţia localităţii Bocicoiu Mare, în imediata apropiere a liniei de frontieră, patru persoane care transportau colete voluminoase, de la linia de frontieră spre interiorul ţării. Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea acestora, efectuând somaţiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin. Pentru reţinerea persoanelor în cauză, poliţiştii de frontieră au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale, însă acestea tot nu s-au oprit, au sărit în apa râului Tisa, trecând înot pe teritoriul statului vecin", a spus Iulia Stan.

Conform aceleiaşi surse, în cel mai scurt timp, au fost anunţate autorităţile ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

În urma inventarierii baxurilor cu ţigări, s-a constatat că acestea conţin 6.000 pachete ţigări, de provenienţă Duty-Free, în valoare de 70.200 lei.

"În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, întreaga cantitate de ţigarete fiind ridicată în vederea confiscării" a mai spus Iulia Stan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.