Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucrainenii au lovit în proiectul de suflet gândit de Vladimir Putin: atac masiv cu drone în centrul Crimeei (hartă)

AFP
drone ucraina rusia

Autoritățile locale din Crimeea raportează în dimineața de joi un atac masiv al forțelor armate ucrainene în zonă. Se pare că ucrainenii ar fi atacat cu nouă drone chiar în centrul din Crimeea.

„Pentru această seară și dimineață, nouă drone au fost înregistrate deasupra teritoriului Republicii Crimeea: șase vehicule au fost doborâte de forțele de apărare aeriană, trei au fost înăbușite și plantate de sisteme de război electronic. O dronă a detonat în districtul Krasnogvardeysky, satul Dokuchaevo. Nu au existat victime, ferestrele au fost sparte în mai multe case. Toate serviciile au mers la fața locului", a declarat șeful republicii, Serghei Aksionov, pe canalul său de Telegram, relatează TASS.

Cartierul Krasnogvardeysky din Crimeea este situat în centrul peninsulei, iar satul Dokuchaevo este situat la 40 km de Simferopol.

Ultimul atac masiv cu drone asupra Crimeei a avut loc în noaptea de 4 iunie, când cinci drone au fost doborâte și alte patru au fost bruiate. Când dronele au căzut în Dzhankoy, geamurile la trei case au fost sparte și două mașini au fost serios avariate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.