Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucrainenii lovesc în spatele linilor ruse - Explozii în oraşele Briansk şi Feodosia

Ukrinform
atac crimeea

Explozii puternice s-au auzit, miercuri seară, în oraşul rusesc Briansk și în Feodosia, oraş aflat în peninsula Crimeea, anexată de ruşi, notează Korespondent, potrivit Rador.

Locuitorii din Briansk au raportat două explozii în jurul orei 21:30, iar apoi a izbucnit un incendiu. Ministerul Apărării al Federației Ruse a transmis că a fost activat sistemul de apărare antiaeriană, care ar fi doborât două drone deasupra regiunii Briansk.

Guvernatorul regiunii Briansk, Aleksandr Bogomaz, a anunțat și el doborarea a două drone și i-a asigurat pe localnici că nu au fost înregistrate victime sau pagube.

Între timp, în Feodosia, localnicii au raportat că o dronă sau fragmente de dronă au lovit o clădire din zona Autostrăzii Kerci, precum şi izbucnirea unui incendiu. Alţi localnici au transmis că au văzut trei rachete şi auauzit o explozie. Şeful regimului de ocupaţie din Crimeea, Serghei Aksionov, a declarat că, în partea de est a peninsulei, apărarea antiaeriană rusă ar fi doborât o rachetă de croazieră. Despre doborârea unei rachete raportează și agenția de propagandă TASS. Potrivit lui Aksionov, fragmente de rachetă au deteriorat o linie electrică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.