Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR anunță că și-a atins un obiectiv important: am strâns 261.000 de semnături

sigla UDMR
UDMR

UDMR anunţă că, până acum, s-au strâns 261.000 de semnături în Transilvania pentru susţinerea Iniţiativei Cetăţeneşti Minority SafePack, depăşind cu mult obiectivul pe care şi l-a propus Uniunea.

Citește și: Ședință cu AMENINȚĂRI la PNL: 'Vă urcăm pe pereți!'. Doi grei ai partidului, EXECUTAȚI cu binecuvântarea lui Orban

”Pentru susţinerea în Transilvania până în acest moment s-au strâns 261.000 de semnături. Această cifră depăşeşte cu mult cota stabiliă pentru România, dar şi numărul de semnături pe care noi ni l-am propus. Mulţumim tuturor celor care până în prezent ne-au susţinut în acest demers! Acţiunea însă continuă. În următoarele săptămâni vom contribui la reuşita campaniei pe plan internaţional, scopul final este ca Iniţiativa Cetăţenească să obţină un milion de semnături”, anunţă UDMR.

În aprilie anul trecut, preşedintele Uniunii Federative a Naţionalităţilor Europene (FUEN), Lorant Vincze, a declarat, la Cluj, că organizaţia pe care o conduce declanşează, la nivel european, o campanie de strângere de semnături în vederea susţinerii proiectului Minority Safepack, având ca scop protejarea minorităţilor din statele membre ale Uniunii Europene, UDMR propunându-şi să strângă în România cel puţin 200.000 de semnături.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.