Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR, atacat penal

udmr

UDMR nu scapă de atacuri după ce, ieri, un proiect de lege prin care formațiunea este scoasă în afara legii a fost depus la Parlament de către liderul Partidului România Unită Bogdan Diaconu.

Același politician naționalist reamintește că astăzi se împlinește un an de zile de când în Camera Deputaților  s-a votat pentru încuviințarea arestării preventive a fostului deputat UDMR Marko Attila. ”De atunci și până astăzi, Marko Attila se ascunde în țara vecină și este protejat de Ungaria ca să nu dea socoteală pentru jaful intitulat pompos ”retrocedări” și ca să nu aflăm la ce nivel mafia din UDMR a furat hălci întregi din Transilvania cu sprijinul Budapestei”, amintește deputatul Bogdan Diaconu.

Liderul PRU îl cere ferm pe ”Marko Attila (UDMR) după gratii!” și spune că felul în care a fost ascuns fugarul constituie ”un motiv în plus pentru a scoate UDMR în afara legii, așa cum am propus ieri în Parlament printr-o propunere legislativă! Iar statul român să facă bine să-l aducă pe Marko Attila în fața justiției și să recupereze retrocedările ilegale!”, își încheie liderul PRU mesajul de pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.