Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR Cluj a decis anularea manifestărilor care urmau să aibă loc la Cluj-Napoca în 15 martie de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni

ziua maghiarilor

UDMR Cluj a decis, luni, anularea manifestărilor care urmau să aibă loc la Cluj-Napoca în 15 martie de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, pentru a nu expune participanții la riscul de îmbolnăvire cu coronavirus, potrivit Mediafax.

Președintele UDMR Cluj, deputatul Csoma Botond, a declarat, luni, că, în mod normal, la evenimentul care avea loc în fața fostului hotel Biasini din Cluj-Napoca, erau așteptate circa 1000 de persoane.

Citește și: Traian Băsescu a înțeles jocul: cine stă în spatele încătușării Sorinei Pintea

„Conducerea UDMR Cluj a decis anularea evenimentelor din 15 martie de la Cluj de comemorare a Revoluției din 1848, Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, considerând să sănătatea cetățenilor este cea mai importantă. Nu dorim să expunem clujenii care ar fi participat la manifestări la pericolul îmbolnăvirii cu coronavirus, astfel că am ținut cont și de recomandările Guvernului și am decis să anulăm manifestările. În mod normal, la evenimentul care avea loc în mod tradițional în fața fostului hotel Biasini din Cluj-Napoca, locul întâlniri dintre Nicolae Bălcescu și Petofi Sandor, erau așteptate circa 1000 de persoane”, a spus Csoma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.