Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR, despre cota unică: Iohannis face declaraţii electorale

Laszlo Borbely

Cota unică de impozitare de 16% nu se va schimba, nu s-a pus problema şi nici nu se va pune declară vicepreşedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely. El comentează recentul schimb de replici între Putere şi Opoziţie pe tema sistemului de impozitare.

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a afirmat recent că Executivul ar pregăti înlocuirea cotei unice de impozitare în 2015. Ipoteza a fost respinsă de ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu.
Laszlo Borbely a declarat, la RFI, că nu se pune problema renunţării la cota unică: "Suntem în campanie electorală şi evident că după părerea mea a fost lansată de domnul Iohannis numai ca o declaraţie electorală. Din câte ştim şi suntem în coaliţie, nici vorbă ca să se renunţe la cota unică, noi suntem pentru această cotă unică, nici nu s-a pus problema şi nici nu cred că va fi pusă problema".
În opinia sa, introducerea cotei unice "a fost o decizie bună şi la vremea respectivă noi am susţinut şi eram acolo, la guvernare. Deci nu se va schimba această cotă unică, până când noi suntem acolo, în coaliţie".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.