Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR face DEZVĂLUIRI despre 'Petrov, informatorul securist': 'I-a fost dictat de cei care l-au șantajat cu trecutul său de securist'

UDMR susține că Traian Băsescu, pe care îl numește „Petrov, informatorul securist”, și-a trădat propriul partid, a răsturnat guvernul Ungureanu, iar cu un asemenea trecut nu poți fi decât „rușinat, înroșit și tăcut”.

Potrivit unei postări pe Facebook a purtătorului de cuvânt a UDMR, Hegedus Csilla, Traian Băsescu este un trădător care a înșelat milioane de oameni.

Citește și: Mircea Diaconu speriat de Viorica Dăncilă? ‘Un leu rănit este mai periculos’

„Petrov, informatorul securist. Și-a trădat propriul partid, a răsturnat guvernul Ungureanu, căci nimeni nu se poate îndoi că totul a fost făcut cu acordul și încurajarea lui. Asta i-a fost dictat de cei care l-au șantajat cu trecutul său de securist. Cu acest trecut, nu poți fi decât rușinat, înroșit și tăcut. Dar Petrov nu știe de rușine. Iar noi nu-l credem pentru că nu credem securiștii. El e trădătorul, a înșelat milioane de oameni”, se arată în postare.

Reacția UDMR vine după ce Traian Băsescu l-a făcut pe Kelemen Hunor trădător. Fostul șef al statului a declarat într-o emisiune la Digi24 că Ludovic Orban n-are cum să strângă majoritatea în Parlament.

Citește și: Theodor Paleologu șterge pe jos cu Dăncilă! ‘Cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte’

„Decât dacă merge pe ceea ce eu am numit, la un lucru făcut de mine, soluția imorală, când am luat partidul lui Voiculescu. Ei, echivalentul e să-l iei pe Ponta acum la guvernare și pe Tăriceanu și pe Kelemen Hunor. Ăștia-s trei politicieni care și-au vândut toți partenerii, cu niciunul nu au mers până la capăt și i-au trădat de fiecare dată”, a mai spus fostul președinte al României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.