Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR nu se lasă: Ultima strategie pentru a-și convinge etnicii să participe la cea mai amplă acțiune a statului

UDMR.ro
UDMR

UDMR are ca strategie, la recensământul populației și locuințelor, ca numărul etnicilor maghiari să fie cât mai mare și este partidul politic cel mai activ în cea mai amplă acțiune socială a statului din acest an. Cel mai recent exemplu este dat de Primăria Miercurea Ciuc, care a trimis 9.000 de scrisori părinţilor elevilor din municipiu şi personalului didactic din şcoli, pentru a-i invita să se autorecenzeze, într-o nouă campanie de promovare a recensământului.

Potrivit unui comunicat transmis de municipalitate, Primăria Miercurea-Ciuc şi-a extins campania de promovare a recensământului la şcoli şi a trimis scrisori părinţilor şi directorilor de şcoli pentru a-i încuraja să completeze chestionarele online.

"Părinţii şi cadrele didactice sunt rugaţi să completeze chestionarele online până la data de 15 mai. Dacă nu aveţi echipamentul necesar în gospodărie, cereţi ajutorul unei rude, unui prieten sau unui coleg, sau vă puteţi deplasa la unul dintre punctele de recensământ din Miercurea-Ciuc! Vă mulţumim pentru timpul acordat!", se arată în comunicatul menţionat.

Primarul municipiului Miercurea-Ciuc, Korodi Attila, a precizat pentru AGERPRES că scrisorile către părinţi au fost trimise prin intermediul elevilor din şcolile generale şi liceele din oraş.

Primăria Miercurea-Ciuc a derulat mai multe campanii prin care a încurajat locuitorii oraşului să se autorecenzeze, cum ar fi posibilitatea completării chestionarului de recenzare la locul de muncă, sau în incinta parohiilor catolice sau oferirea unei cafele, a unui ceai sau a unei băuturi răcoritoare, dacă autorecenzarea se făcea în incinta unor cafenele din oraş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.