Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR pune la punct PNL și USR, după circul din Parlament: 'Liviu Dragnea nu a fost revocat, nici Caragiale nu a putut concepe o situație atât de hilară'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea gest

UDMR se distanţează de PNL şi USR în problema revocării conducerii Camerei Deputaţilor. Liderul deputaţilor Uniunii, Attila Korodi, declară la RFI că nici Liviu Dragnea, nici Florin Iordache nu au fost revocaţi de la conducerea forului legislativ, aşa cum susţine opoziţia, pentru că regulamentul nu a fost respectat.

Întrebat dacă, din perspectiva UDMR, Liviu Dragnea şi Florin Iordache au fost revocaţi, Attila Korodi a răspuns: „Nu, deloc. A fost o tragicomedie. Nu, pentru că poţi să revoci numai dacă respecţi regulamentul. Vă daţi seama că acea şedinţă în care spun partidele de opoziţie că a fost revocată (conducerea Camerei Deputaţilor - n.r.) este o şedinţă fără stenogramă, fără nimic, cu ridicare de mână a unor deputaţi, care nu ştim câţi erau şi cum erau. Nu poţi să duci în derizoriu chiar în halul acesta procedurile. Eu cred că opoziţia dacă are interesul şi mai ales PNL are interesul să schimbe preşedintele Camerei şi oricând opoziţia poate să aibă acest interes, atunci ori schimbă regulamentul, altă cale nu prea va găsi (...). Poate nici Caragiale n-a putut să conceapă o situaţie atât de hilară”, scrie news.ro.

Citește și: S-a decis! Exemplu pentru Firea, transport public gratuit

Opoziţia susţine că Liviu Dragnea şi Florin Iordache au fost revocaţi de la conducerea Camerei Deputaţilor, în timp ce reprezentanţii puterii spun că acest lucru nu s-a întâmplat, întrucât nu s-a respectat regulamentul Camerei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.