Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea dă vina pe DNA pentru EXMATRICULAREA de la Babeş-Bolyai: 'Am trei dosare. Nu am starea de spirit pentru a studia teologia'

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea

Fostul ministru, Elena Udrea, iese la rampă cu o primă reacţie după vestea proastă primită din partea Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca. Udrea susţine că regretă că a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă şi că nu a reuşit să termine cursurile de master. Fostul politician susţine că din cauza problemelor în justiţie nu are starea de spirit necesară pentru a studia temeinic teologia.

Citeşte şi: Inspecţia Judiciară, decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul procurorului Mihaiela Iorga şi a adjunctului DNA

"Imi pare rau ca nu am reusit sa termin acum cursurile de master, pentru ca pur si simplu nu am timpul necesar si mai ales nu am starea de spirit pentru a studia temeinic teologia in aceasta perioada.. Eu am ales sa fac acest masterat din pasiune, nu pentru CV, ca urmare dorinta mea este chiar sa cercetez, sa aflu lucruri, nu sa trec examenele cum isi iau altii “doctoratele”. Cand am inceput, aveam un dosar penal in instanta, acum am trei!!!!!!, am cate 5, 6 termene pe luna, mii de pagini de citit, aparari de pregatit...aproape tot timpul meu e dedicat acestei saga penale... Dupa ce se va termina, voi relua cu siguranta cursurile. Pana atunci, raman aceeasi practicanta religioasa si la fel de interesata de credinta si influentele credintei asupra vietii noastre. 
Probabil ca imi trebuie tocmai o credinta mai mare, pe care inca incerc sa o dobandesc, pentru a putea ignora aceasta lupta pe care o duc de trei ani si a ma preocupa mai mult de lucruri cu adevarat importante in viata, cum este aflarea lui Dumnezeu si relatia noastra cu Divinitatea.
Pentru ca suntem aici, va rog sa cititi o carte care va poate schimba perspectiva asupra religiei si sigur va poate schimba viata! “Predica de pe munte”, de Emmet Fox", scrie Elena Udrea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.