Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea dezvăluie unde s-a ascuns Băsescu și când va reveni. Detalii despre viitorul PMP

udrea-basescu

Liderul PMP, Elena Udrea, a ținut să explice de ce este absent din spațiul public fostul președinte Traian Băsescu, după terminarea mandatului. Udrea a explicat că Băsescu și-a luat o pauză, dar este așteptat să revină în scurt timp în dezbaterea publică.

”Cred că după zece ani de prezenţă publică, cred că e o pauză binemeritată. Abia azi e o lună de când a plecat de la Cotroceni. Ca urmare, cred că e o pauză binemeritată. Sunt convinsă că preşedintele va continua să sancţioneze greşelile guvernării, dar când va decide să se întoarcă în spaţiul pubilc ţine de dânsul. Îl vom vedea în rolul unui lider de Opoziţie şi în rolul unui ilder cu experienţă de zece ani în cea mai înaltă funcţie în stat.

Are însă şi o perioadă în care se simte bine în familie, avea nevoie de această pauză, să se bucure de căldura familiei. Părerea mea este că, după o lună, nu va mai trece mult până la o primă apariţie”, a declarat Udrea, la Adevărul Live.

Referitor la viitorul PMP, Udrea susține că a avut o discuție cu Traian Băsescu și i-a spus că se retrage de la conducerea partidului.

”I-am spus domnului preşedinte că renunţ, înainte să afle de la televizor. Logica mea i s-a părut corectă. Întrebarea preşedintelui este ce facem mai departe. Sunt colegi care vor. Astăzi e foarte greu să mai convingi pe cineva să vină în politică. Foarte greu să găseşti oameni care să vină să construiască un partid. Ideea de a aduce pe cineva din afară eu am avut-o, am şi încercat cu colegii să găsim pe cineva care să corespundă acestui profil. Greu de găsit. Trebuie să fie oameni cu imagine bună, cu realizări, care să fie greu de atacat măcar în prima etapă. E moda femeilor în funcţia de lider. Ce a fost mai greu, am înfruntat eu. Nu sunt de părere că ar trebui să înlocuim cu totul bărbaţii din politică”, a precizat Elena Udrea. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.