Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea, în lacrimi pentru Oprescu: Arestul pentru el este ca o condamnare la moarte

oprescu

Viaţa în arest pentru Sorin Oprescu va fi extrem de grea. Ba chiar, Elena Udrea o vede ca pe o condamnare la moarte pentru el, având în vedere că edilul general al Bucureştiului suferă de diabet şi este dependent de insulină.

“Pentru cineva bolnav , dependent de insulină sau dependent de alt tratament, este aproape o condamnare la moarte acolo. Mai ales în zona în care stau bărbaţii. Celulele au circa 12 metri pătraţi şi locuiesc opt bărbaţi într-o cameră, cu o singură toaletă. În condiţii de vară, aerul este nerespirabil”, a spus Udrea, care a şi-a petrecut mai multe luni în arestul Poliţiei Capitalei.

Oprescu refuză mâncarea şi aşteaptă ca familia să-i aducă hrana cea de toate zilele. Din cauza faptului că este diabetic, acesta are voie doar anumite alimente şi alea cântărite.

Fostul ministru al Turismului consideră că “practica generalizată a arestului preventiv” ar trebui aplicată cu mare atenţie pentru că “statul român nu este capabil să ofere condiţii decente, umane pentru cei arestaţi preventiv”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.