Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea vs DNA: O firmă la care este asociată a depus o garanție imobiliară în contul cauțiunii

udrea 2

udrea 2Elena Udrea a fost audiată în data de 12 noiembrie, la sediul DNA, în dosarul în care este cercetată sub control judiciar pe cauțiune.

UPDATE: Una dintre firmele la care este asociată Elena Udrea a depus o garanţie imobiliară care acoperă cauţiunea de cinci milioane de lei, a declarat Alexandru Chiciu, avocatul Elenei Udrea, citat de Mediafax .

„Un lucru este sigur, asta puteți să știți de la mine: exclus să plătesc o cauțiune în bani de 5 milioane de RON”, a spus Udrea la intrarea în sediul DNA.

Elena Udrea  s-a prezentat la DNA pentru a încerca să îi convingă pe procurori să accepte, în loc de bani, bunuri și fonduri pe care le-ar putea aduce garanție. Fostul ministru susține că nu are bani pentru a plăti cauțiunea de 5 milioane de lei.

Vizibil supărată, Udrea a refuzat să mai răspundă întrebărilor jurnaliștilor la ieșirea de la DNA. Deocamdată nici ea și nici DNA nu au clarificat dacă cele două părți au reușit să ajungă la o înțelegere sau ce se va întâmpla dacă procurorii nu acceptă bunuri drept garanție în locul banilor pentru cauțiune.

Procurorii DNA au dispus măsura controlului judiciar pe cauțiune în cazul Elenei Udrea în dosarul în care Parlamentul a încuviințat începerea urmăririi penale și reținerea acesteia, nu însă și arestarea preventivă.

În acest dosar, Elena Udrea este acuzată de luare de mită în formă continuată, trafic de influență în formă continuată, instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția ori încheierea de tranzacții financiare utilizând informațiile în virtutea funcției, spălare de bani în formă continuată, fals în declarații de avere în formă continuată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.