Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea le pune frână protestatarilor

udrea

Elena Udrea le taie "aripile" protestatarilor. Fostul ministru consideră că dorinţa de schimbare a celor care ies în stradă va fi din nou deturnată de Sistem.

Udrea afirmă că protestul vizează modul cum a fost condusă ţara în ultimii 26 de ani, ceea ce i-a amintit de Revoluţie. Aceasta se adaugă în rândurile celor care au strigat împotriva regimului comunist.

"Am crezut atunci, la 16 ani, ca noi, tinerii care avusesem curajul sa strigam impotriva Regimului, vom fi cei care vor alege drumul Romaniei. Din pacate, Securitatea se juca din umbra cu destinul nostru, in timp ce oamenii mureau impuscati. 'Ei', securisti si neocomunisti, stiau exact care este 'viitorul': democratie originala si comunism cu fata umana. Au avut nevoie de noi doar ca sa il omoare pe Ceausescu, pentru a prelua puterea. Poate de aceea Romania arata astazi asa, pentru ca a pierdut atunci startul", scrie Elena Udrea pe Facebook.

"Ma uit la protestul de ieri cu atentia celui care face parte din Sistemul care si-a ajuns limitele, a celui care, tocmai de aceea, stie adevarurile grave despre cum acesta functioneaza si scopul care il anima. Ma tem ca si de data aceasta, entuziasmul celor care vor sa schimbe drumul Romaniei, dorinta lor adevarata de a construi o tara in care sa aiba motive sa ramana, vor fi folosite, deturnate de cei care duc o lupta sofisticata de preluare a puterii", mai afirmă Elena Udrea.

După publicarea acestui mesaj, Elena Udrea s-a prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, acolo unde se judecă o contestaţie faţă de cauţiunea de 5 milioane de lei stabilită de DNA în cel de-al treilea dosar al fostului ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.