Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea: Mafia fondurilor UE și-a pus șef la PSD. Ce sfat are pentru DNA

udrea

Elena Udrea face o analiză a Congresului PSD și constată că ascensiunea fulminaltă a celui care a preluat Ministerul Dezvoltării după ea nu este tocmai curată și îi îndeamnă pe procurorii DNA să privească cu atenție cum aceleași firme câștigă în continuare toate contractele cu fonduri UE.

Vezi și: Dragnea a condamnat dictatura comunistă de față cu Ion Iliescu. Gest istoric la Congresul PSD

”Alegerile la PSD imi dau prilejul unei analize argument la ceea ce am tot spus in diverse forme in ultimul timp, unele atat de direct neinspirate incat m-au dus direct in puscarie. Si anume, ca cineva isi aroga reforma clasei politice prin scoaterea marilor corupti din prim planul scenei publice. In realitate vorbim despre preluarea puterii de la politicieni prin inlaturarea celor care se opun, de catre un grup ocult de generali, folosind instiutii ale justitiei si marota anticoruptiei.

Cum altfel se explica revenirea fulminanta a lui Liviu Dragnea, unul dintre cei pentru care s-a inventat titulatura de "baron local", in doar trei luni, de la demisia din guvern ca urmare a unei condamnari in prima instanta pana la preluarea sefiei PSD cu misiunea asumata de a reforma urmasul partidului comunist!!!???

Vezi și: EXCLUSIV Băsescu despre gestul PSD de condamnare a comunismului: Au un retard politic/ audio

Nu aud niciun cuvant de la "deontologii presei", jurnalistii cu epoleti care ma faceau praf pe vremea cand Comisia Europeana verifica cum de firma Tel Drum castiga toate contractele pe fonduri UE de la MDRT licitate de CJ Teleorman, condus atunci de Liviu Dragnea.

Daca Dragnea a furat sau nu, cu Tel Drum sau altfel, nu este treaba mea ci a DNA-ului. Dar tocmai aici este problema. Ca niciodata nu a fost nici macar anchetat, in timp ce mie mi-au facut si imi fac in continuare zeci de dosare. Credeti cumva ca practicile generalizate in Romania de a lua comision de la firmele care castiga bani lucrand cu statul, nu au existat fix la CJ Teleorman? Ori credeti ca, atat cat or fi fost in Ministerul Dezvoltarii, au disparut cand a ajuns acolo ministru domnul Dragnea?

Daca DNA-ul verifica firmele care au lucrat in 2010-2011 cu MDRT, le-ar putea verifica si pe cele de pana si dupa ce nu am fost eu ministru si, va asigur ca sunt fix aceleasi companii, pe care acolo le-am gasit si acolo le-am lasat! 
Daca nu o face, am toate motivele sa cred ca sunt tinta, unul din politicienii incomozi care trebuie inlaturat prin executarea pe "altarul anticoruptiei".

In timp ce politicieni din categoria celor pentru care s-a infiintat DNA-ul cu mai mult de zece ani in urma, sunt acum prezentati ca noua clasa politica, reformata si incoruptibila.”, susține Udrea pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.