Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea: Soros l-a sunat pe Băsescu să-l roage să o susțină pe Macovei la prezidențiale / VIDEO

Elena Udrea

Fostul ministru și lider PMP Elena Udrea a declarat într-un interviu difuzat duminică seara, la Realitatea PLUS, că magnatul George Soros l-a sunat personal pe fostul președinte Traian Băsescu cu rugămintea să o susțină la alegerile prezidențiale din 2014 pe fostul ministrul al Justiției, Monica Macovei.

„Coldea nu cred că a avut ceva personal cu mine, a fost planul acesta de a prelua puterea după 2014. Eu am candidat la președinție, acesta a fost momentul fatal pentru mine. Dacă nu candidam și îi lăsăm să-și facă ei jocurile, probabil că nu s-ar fi mers atât de departe în ceea ce mă privește.

Ei au avut un plan, Traian Băsescu trebuia să se retragă definitiv, să nu mai aibă un partid. PMP a fost sabotat din toate părțile de SRI-DNA. Dacă vă amințiți, în campanie au fost luat Pinalti și Florin Popescu, care erau greii PMP.

Macovei a fost permanent un pion să saboteze tot ce am făcut în politică. Soros l-a sunat pe Traian Băsescu să îl roage să o susțină pe Monica Macovei la președinția României, atunci președintele mă susținea pe mine.

Macovei a fost pusă să mă contracandideze la președinția partidului și a luat niște voturi. Dacă nu lua acele voturi îl băteam pe Blaga din primul tur.

Monica Macovei a fost pusă să își facă M10, partidul care să contracareze Mișcarea Populară care era branduit de Traian Băsescu. A fost pusă de către Coldea, Kovesi, statul paralel”, a declarat Udrea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.