Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea spune că a primit note SRI direct de la Coldea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Elena Udrea la DNA

Prezentă miercuri seară într-o emisiune la TVR 1, Elena Udrea a lansat o adevărată bombă de presă – fosta blondă de la Cotroceni a afirmat că, în timpul mandatului de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a primit note informative de la SRI semnate chiar de prim-adjunctul Florian Coldea. „Una din notele SRI din dosarul Gala Bute venea chiar de la SRI, de la domnul Coldea. [...] Este foarte importantă desecretizarea acestor note şi ca dosarul de la Alba să ajungă la ÎCCJ”, a declarat Udrea.

Vezi și: FOTO Imagini incendiare cu noua Primă Doamnă a Americii

Vezi și: Traian Băsescu spune ce ne așteaptă cu Donald Trump președinte în SUA: Îl face praf pe ambasador

În notele pe care fosta şefă a turismului susţine că le-a primit s-ar fi vorbit despre şpăgile care circulau în minister şi despre relaţiile dintre subordonaţii săi, în special Gheorghe Nastasia şi Ştefan Lungu, şi omul de afaceri Adrian Gărdean, cel despre care procurorii DNA susţin că ar fi fost mituitorul în dosar.

De altfel, la termenul din 31 octombrie, Elena Udrea le-a solicitat magistraților Curții Supreme să ceară de la Serviciul Român de Informații (SRI) și DNA Alba note informative în care s-ar arăta conivența infracțională a persoanelor judecate în dosarul Gala Bute, susținând că în niciuna dintre ele nu este pomenit numele său.

Completul de trei judecători al ÎCCJ urmează să se pronunţe pe solicitarea Elenei Udrea la termenul de vineri, 11 noiembrie.

Reamintim faptul că, după cererile formulate de politiciană, fostul său consilier, Ştefan Lungu, a susţinut, într-o emisiune la Antena3, că, în 2011, fiind citat într-o cauză la DNA Alba Iulia, a primit un bileţel de la Udrea în legătură cu întrebările care urmau a îi fi puse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.