Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UE adoptă un ton mai dur și avertizează Marea Britanie: 'Preferăm un acord, dar nu cu orice preţ, iar dacă nu va fi niciun acord, suntem pregătiți'

CCIR
Brexit

Uniunea Europeană ar prefera să existe un acord pentru Brexit, dar este pregătită pentru eventualitatea că nu se va ajunge la nicio înţelegere cu Regatul Unit, a declarat marţi comisarul european pentru piaţa unică, Thierry Breton, postului de radio BFM, preluat de Reuters.

Regatul Unit s-a retras din Uniunea Europeană în ianuarie. Au urmat negocieri dificile între Londra şi Bruxelles, privind relaţiile comerciale dintre ţara cu a şasea economie din lume, ca mărime, şi cel mai mare bloc comercial.

Oamenii participă masiv la Pelerinajul de Sfânta Parascheva, în ciuda interdicțiilor/ VIDEO

Joi şi vineri, liderii UE vor participa la un summit la Bruxelles pentru evaluarea progreselor. Premierul britanic Boris Johnson a declarat că ar dori să afle până în 15 octombrie dacă se poate ajunge la un acord.

Breton a susţinut că 'preferăm un acord, dar nu cu orice preţ, iar dacă nu va fi niciun acord, suntem pregătiţi. Vămile noastre sunt gata pentru lipsa unui acord şi este urgent să se pregătească pentru asta şi vămile britanice'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.