Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UE, în alertă din cauza OMICRON: Alexandru Rafila pleacă la Bruxelles

gov.ro
Alexandru Rafila

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, va participa, marţi, la Bruxelles, la Reuniunea miniştrilor Sănătăţii din Uniunea Europeană, unde se va discuta despre limitarea răspândirii variantei OMICRON şi achiziţionarea, prin procedură comună la nivel UE, a terapiilor COVID-19.

”Prof. dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, va participa la Reuniunea miniştrilor Sănătăţii din Uniunea Europeană -EPSCO, care se va desfăşura mâine, 7 decembrie 2021,  la Bruxelles. Pe agenda miniştrilor Sănătăţii din spaţiul european se află subiecte de interes pentru contextul epidemiologic actual, precum coordonarea măsurilor ce trebuie luate în vederea detectării şi a controlului răspândirii noii variante Omicron a SARS-CoV-2 şi achiziţionarea, prin procedură comună la nivel UE, a terapiilor COVID-19”, anunţă, luni, Ministerul Sănătăţii.

Potrivit sursei citate, miniştrii Sănătăţii din Uniunea Europeană vor mai susţine un schimb de opinii privind necesitatea înfiinţării, la nivelul Comisiei Europene, a unui serviciu specializat în asigurarea pregătirii situaţiilor de urgenţă care apar în domeniul sănătăţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.