Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UE va prelungi sancțiunile asupra Rusiei pentru anexarea Crimeei

UE rusia

UE a decis să prelungească sancțiunile asupra Rusiei pentru anexarea ilegală a Crimeei. Consiliul European a decis astăzi, 20 iunie, să prelungească sancțiunile introduse de UE ca răspuns la anexarea ilegală a Crimeei și a orașului Sevastopol până la 23 iunie 2023.

Pentru prima dată aceste măsurile restrictive au fost introduse în 2014, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Acestea  includ interdicții care vizează importurile în UE de produse originare din Crimeea sau Sevastopol, regiuni anexate ilegal, precum și investițiile în infrastructură sau financiare și serviciile turistice din Crimeea sau Sevastopol anexate ilegal.

În plus, exporturile de anumite bunuri și tehnologii către societăți din Crimeea sau pentru a fi utilizate în Crimeea anexată ilegal în sectoarele transporturilor, telecomunicațiilor și energiei sau pentru prospectarea, explorarea și producția de petrol, gaze și resurse minerale fac, de asemenea, obiectul restricțiilor UE.

Guvernul rus anunța la 18 martie 2014, în urma unui referendum că ”republica Crimeea” și orașul Sevastopol fac parte din Federația Rusă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.