Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UE trece la AMENINȚĂRI: 'Va fi foarte DUREROS pentru Regatul Unit'

brexit

Uniunea Europeană doreşte să dea un exemplu şi să se asigure că Brexitul va fi 'foarte dureros' pentru Regatul Unit, a declarat premierul slovac, Robert Fico, în ediţia de luni a Financial Times, relatează AFP.

'UE se va folosi de această ocazie pentru a le spune oamenilor: ascultaţi, acum veţi vedea de ce este important să rămâneţi în UE', a declarat Robert Fico, a cărui ţară deţine în prezent preşedinţia prin rotaţie a UE.

Citește și: VIDEO EXPLICIT Un tânăr îi face sex oral unei fete, în club, pe muzica celor de la Carla’s Dreams / 18 +

'Chiar dacă este a cincea economie mondială, va fi foarte dureros pentru Regatul Unit', a insistat premierul slovac, calificând drept 'cacealma' optimismul afişat de guvernul britanic.

Aceste declaraţii contrastează cu declaraţiile altor lideri europeni care neagă că doresc să 'pedepsească' Marea Britanie pentru că a votat pentru Brexit.

Citește și: Metoda SIGURĂ prin care cucerești femeia: Asta e CHEIA

'Nu vrem să negociem (Brexitul) într-un mod care ar pedepsi Regatul Unit şi britanicii, însă trebuie să ne asigurăm că interesele Europei şi interesele Franţei sunt menţinute', a declarat de asemenea secretarul de stat francez pentru economia digitală, Axelle Lemaire, aflat în vizită vineri la Londra.

Liderii europeni, reuniţi vineri la Bratislava, fără Marea Britanie, au discutat problema Brexitului în timpul unui dejun de lucru. Ei doresc în special activarea de către Marea Britanie a procedurii de retragere, prealabilă lansării negocierilor, pe care însă britanicii nu intenţionează să o declanşeze înainte de 2017, informează agerpres.ro.

Citește și: Vine APOCALIPSA: S-a stabilit data sfârșitului lumii / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.