Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA a amendat Borussia Dortmund, Atalanta, Steaua Roşie şi ŢSKA Moscova pentru incidente la meciuri din Liga Europa

www.uefa.org
sigla uefa

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis, joi, să amendeze grupările Borussia Dortmund, Atalanta, Steaua Roşie Belgrad şi ŢSKA Moscova pentru incidente la meciuri din Liga Europa. A fost amendat şi clubul Basel, cu 8.000 de euro, după ce fanii au aprins torţe la partida din 7 martie cu Manchester City, din Liga Campionilor.

Ca urmare a neregulilor şi incidentelor de la meciul Atalanta – Borussia Dortmund, scor 1-1, disputat la 22 februarie, în Liga Europa, gazdele au fost amendate cu 34.000 de euro şi oaspeţii cu 40.000 de euro. Ambele grupări au fost sancţionate pentru că fanii au aprins torţe şi au aruncat cu diverse obiecte. Atalanta a fost amendată şi pentru blocarea scărilor, anunță News.ro.

Clubul italian era vizat şi de o procedură pentru comportament rasist (ţipete de maimuţă), însă aceasta a fost încheiată fără urmări.

După problemele de la partida Steaua Roşie Belgrad – ŢSKA Moscova, scor 0-0, din 13 februarie, din Liga Europa, gazdele au fost amendate cu 31.000 de euro şi oaspeţii cu 30.000 de euro.

Steaua Roşie a fost sancţionată pentru aprinderea de torţe şi blocarea scărilor, iar ŢSKA pentru aprinderea de torţe şi aruncarea cu diverse obiecte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.