Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA a anunțat că va ajuta victimele cutremurelor din Turcia și Siria

Evening Standard
UEFA

Uniunea europeană de fotbal (UEFA) a anunţat un plan de iniţiative destinat să ajute victimele cutremurelor din Turcia şi Siria, în contextul în care Istanbul va găzdui finala Ligii Campionilor (10 iunie) dintre Inter Milano şi Manchester City, transmite EFE.

UEFA şi Fundaţia sa pentru copii va dona suma de 200.000 de euro, care se însumează celor 900.000 de euro strânşi prin donaţiile federaţiilor membre. Bancomatele Mastercard de la stadionul Ataturk, Fan Zones şi Festivalul UEFA Champions sunt la dispoziţia suporterilor pentru un eventual ajutor financiar, conform Agerpres.

Va avea loc şi un concert cu artişti locali în care participanţii vor fi îndemnaţi să contribuie financiar pentru susţinerea celor afectaţi de cutremure.

În cadrul celei mai importante finale intercluburi din fotbalul european, copii afectaţi de cutremure vor însoţi echipele şi brigada de arbitri, iar un grup dintre ei vor putea asista la antrenamentele oficiale care vor avea loc cu o zi înainte.

Toate monezile care vor fi colectate la intrarea în stadion, din cauza interdicţiei accesului cu ele, vor avea ca destinaţie fondurile de susţinere a victimelor cutremurelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.