Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA a anunţat victoria la 'masa verde' a naţionalei de fotbal a Elveţiei împotriva Ucrainei (3-0)

Evening Standard
UEFA

UEFA a anunţat miercuri victoria la ''masa verde'' a naţionalei de fotbal a Elveţiei împotriva Ucrainei (3-0), după anularea meciului din Liga Naţiunilor, care ar fi trebuit să se dispute pe 17 noiembrie la Lucerna, ca urmare a carantinării întregii echipe ucrainene după depistarea unor cazuri de coronavirus, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Cu această victorie, Elveţia obţine singurul succes al anului şi îşi salvează locul în elita europeană trecând pe locul trei în Grupa 4 a Ligii A, în timp ce Ucraina retrogradează în Liga B .

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani

Organismul disciplinar al UEFA a decis că Ucraina este ''responsabilă pentru nedisputarea meciului'', un criteriu-cheie pentru atribuirea victoriei echipei adverse.

Autorităţile sanitare din Lucerna au decis săptămâna trecută carantinarea delegaţiei Ucrainei şi anularea meciului cu naţionala Elveţiei după depistarea a şapte cazuri de coronavirus în rândul lotului ucrainean.

O decizie similară a fost luată săptămâna trecută de Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA pentru partida România - Norvegia, atribuind victoria cu 3-0 naţionalei pregătită de Mirel Rădoi, după ce meciul a fost anulat din cauza restricţiilor impuse de autorităţile norvegiene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.