Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA a decis: Nicio competiţie europeană nu se mai dispută în Belarus

Evening Standard
UEFA

Comitetul Executiv al UEFA a sancţionat, joi, Belarus, ţară care a facilitat invazia Rusiei în Ucraina, printr-o decizie în urma căreia nicio competiţie organizată sub egida forului european nu va mai avea loc pe teritoriul acestui stat.

"Comitetul Executiv al UEFA s-a reunit astăzi şi a decis că toate cluburile şi echipele naţionale din Belarus care concurează în competiţiile UEFA vor fi obligate să joace meciurile de acasă pe teren neutru. În plus, niciun spectator nu va participa la meciurile în care echipele din Belarus sunt gazde", a anunţat, joi, Federaţia Română de Fotbal.

Comitetul Executiv al UEFA va convoca noi şedinţe extraordinare, în mod regulat şi continuu, acolo unde este necesar, pentru a reevalua situaţia pe măsură ce evoluează şi pentru a adopta decizii suplimentare, după caz, se mai arată în comunicatul FRF.

În luna aprilie, selecţionata U16 de fotbal feminin a României ar fi trebuit să participe în Belarus la Turneul de Dezvoltare UEFA, însă Federaţia Română de Fotbal anunţase UEFA că nu se va mai prezenta la turneul respectiv, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.