Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA a decis: patru echipe în plus la Campionatul European Under 21

Evening Standard
UEFA

Comitetul Executiv al UEFA, întrunit la Roma, a decis mărirea numărului de echipe participante la Campionatul European Under 21 de la 12 la 16. Astfel, începând cu ediţia 2021, care va fi găzduită de Ungaria şi Slovenia, la turneul final vor participa cu patru echipe mai multe decât la ediţia din această vară, unde va fi prezentă şi echipa naţională pregătită de Mirel Rădoi, informează News.ro.

Citește și: Simona Halep, mesaj emoționant despre lotul României la Fed Cup: 'Avem o echipă puternică și o atmosferă foarte frumoasă'

Schimbarea formatului va oferi posibilitatea mai multor jucători tineri de a căpăta experienţa unui turneu final.Potrivit frf.ro, pentru viitoarele preliminarii vor fi eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1998. Naţionala condusă de Mirel Rădoi va debuta în calificări în septembrie 2019, după participarea la Euro 2019 cu actuala generaţie U21. Campania începe în Danemarca şi se încheie în octombrie 2020, pe teren propriu, contra Maltei. Noile criterii de calificare la turneul final urmează a fi comunicate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.