Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva jucătorului bosniac Ognjen Vranjes, din cauza unui tatuaj 'controversat'

Evening Standard
UEFA

UEFA a anunţat miercuri că a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Ognjen Vranjes, fotbalistul bosniac al AEK Atena, din cauza unui "tatuaj controversat la vedere", transmite Reuters.

UEFA nu a făcut precizări în legătură cu tatuajul lui Vranjes, însă a indicat că procedura disciplinară a fost deschisă după ce fundaşul a jucat în meciul câştigat cu 1-0 de formaţia din capitala Greciei împotriva bosniacilor de la Velez Mostar în Europa Conference League, în luna august, potrivit agerpres.ro.

De asemenea, Spela Rozmaric, componenta echipei slovene ZNK Pomurje, a primit o suspendare de trei meciuri pentru agresarea unei jucătoare a formaţiei slovene Harkov într-un meci din Liga Campionilor la fotbal feminin disputat în luna august.

Sami Shoshi, membru al staff-ului echipei feminine Vllaznia (Albania), a fost pus sub acuzare pentru comportament rasist în timpul meciului pierdut cu 2-0 în faţa lui Juventus în Liga campionilor în luna septembrie. Shoshi a primit o suspendare se 10 meciuri din competiţiile intercluburi organizate de UEFA.

Gruparea engleză Tottenham Hotspur a primit un avertisment pentru încălcarea regulamentului referitor la echipament, în legătură cu mănuşile portarului, cu ocazia meciului din Europa Conference League cu echipa franceză Rennes (2-2).

Clubul suedez Malmo a fost amendat cu 10.000 de euro pentru "transmiterea unor mesaje provocatoare de natură ofensatoare" prin intermediul unui banner ilegal şi al scandărilor fanilor în timpul meciului de Liga Campionilor pierdut cu 3-0 în faţa lui Juventus Torino.

Clubul portughez FC Porto a fost amendat cu 72.000 euro pentru conduită necorespunzătoare a echipei şi pentru faptul că lovitura de începere a meciului de Liga Campionilor cu Atletico Madrid (0-0) a fost dată cu întârziere.

David Wotherspoon, fotbalistul echipei scoţiene St Johnstone, a fost suspendat trei meciuri pentru agresarea unui jucător, în timp ce arbitrul irlandez Allen Lynch a primit o mustrare pentru că încălcat "regulile de bază ale comportamentului decent" când a oficiat la un meci din Europa Conference League luna trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.