Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA a prelungit până la 1 iunie termenul acordat FRF pentru comunicarea planului de reluare a competiţiilor

Evening Standard
UEFA

UEFA a prelungit până la 1 iunie termenul acordat asociaţiilor naţionale pentru comunicarea planului de reluare a competiţiilor, informează, luni, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

"Federaţia Română de Fotbal s-a adresat săptămâna trecută forului continental pentru prelungirea termenelor fixate de UEFA, în conformitate cu situaţia de la nivel naţional privind măsurile de distanţare pe perioada stării de alertă. Având în vedere anunţul autorităţilor române prin care situaţia va fi reevaluată la fiecare două săptămâni şi luând în considerare posibilitatea relaxării măsurilor, FRF a solicitat ca termenul de 25 mai, impus de UEFA pentru comunicarea calendarului competiţional, să fie prelungit până la data de 1 iunie. UEFA a acceptat azi cererea Federaţiei Române de Fotbal", se menţionează pe site-ul citat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Semnal grav al unui fost șef SIE: Anumiți lideri politici s-au folosit de coronavirus pentru a-și consolida puterea .

Conform Federaţiei Române de Fotbal, prelungirea acestui termen va fi utilă şi pentru o analiză a implementării actualului protocol medical în ceea ce priveşte antrenamentele.

Departamentul de Competiţii al Ligii Profesioniste de Fotbal a înaintat către FRF un program pentru desfăşurarea tuturor etapelor rămase de disputat până la finalul acestui sezon competiţional, având ca moment de reluare a competiţiei weekend-ul 13-14 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.