Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA neagă informaţiile legate de presupuse declaraţii ale lui Ceferin cu privire la PSG

www.uefa.org
sigla uefa

UEFA neagă, luni, informaţiile apărute în cotidianul L'Equipe, potrivit căruia preşedintele forului, Aleksander Ceferin, ar fi spus că pentru a fi popular ca Michel Platini trebuie să excludă echipa Paris Saint-Germain din cupele europene, notează Marca. "UEFA neagă categoric presupusele comentarii atribuite eronat preşedintelui Aleksander Ceferin de către cotidianul francez L'Equipe. UEFA doreşte să sublinieze încă o dată independenţa Comisiei de Control Financiar al Cluburilor. În plus, consideră o coincidenţă ciudată faptul că astfel de comentarii fictive sunt publicate în Franţa în acest moment", se arată într-un comunicat al UEFA, publicat de Marca.

L'Equipe a scris că Aleksander Ceferin le-ar fi spus următoarele, săptămâna trecută, unor conducători ai Asociaţiei Europene a Cluburilor: "Dacă vreau să fiu la fel de popular ca Platini, ştiu că trebuie să o exclud pe PSG din cupele europene". Ceferin declara, la sfârşitul lunii trecute, că forului continental nu îi este teamă să dicteze pedepse. "Nimeni nu e mai presus de regulamente", a afirmat el şi în urmă cu câteva zile. La 1 septembrie, UEFA a anunţat că a deschis o anchetă care vizează clubul Paris Saint-Germain, în cadrul programului de monitorizare a respectării de către grupări a regulilor fair-play-ului financiar.

În această vară, Paris Saint Germain l-a achiziţionat pe brazilianul Neymar de la FC Barcelona, achitând clauza de reziliere a contractului acestuia cu catalanii, de 222 de milioane de euro. PSG a obţinut şi serviciile atacantului Kylian Mbappe, împrumutat de la AS Monaco, cu o opţiune de cumpărare de 180 de milioane de euro, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.