Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA nu se joacă: PEDEAPSĂ exemplară pentru CSU Craiova, după violențele cu ungurii de la Honved

Inquam Photos / George Calin
CSU Craiova cupa

Comisia de Disciplină a UEFA a sancționat, luni, CSU Craiova cu o amendă de 60.000 de euro și disputarea a trei meciuri considerate acasă fără spectatori, în urma incidentelor de la meciul cu Honved, de joi, din turul 2 preliminar al Europa League.

Astfel, Universitatea Craiova ar urma să nu beneficieze de susținerea suporterilor la meciul de joi, din turul 3 preliminar al Europa League, contra lui AEK Atena. Totuși, în comunicatul emis de formația olteană se menționează că "se încearcă suspendarea deciziei până după meciul cu AEK Atena din turul 3 preliminar".

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

În minutul 119 al meciului Craiova-Honved 0-0 (3-1, după loviturile de departajare), arbitrul Arnold Hunter a fost lovit de un obiect aruncat din peluză, iar lângă acesta a explodat o petardă, având nevoie de îngrijiri medicale. Afectat, acesta a fost schimbat cu arbitrul de rezervă, iar partida a fost întreruptă timp de aproximativ 30 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.