Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA va modifica programul din preliminariile EURO 2024 pentru Irlanda, Scoţia şi Ţara Galilor

Evening Standard
UEFA

Uniunea europeană de fotbal (UEFA) a stârnit confuzie privind ordinea de desfăşurare a meciurilor din preliminariile EURO 2024, după ce a anunţat federaţiile din Irlanda, Scoţia şi Ţara Galilor să ignore calendarul iniţial de meciuri, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Oraşul german Frankfurt a găzduit duminică tragerea la sorţi a grupelor din preliminariile EURO 2024, toate meciurile urmând să se desfăşoare între lunile martie şi noiembrie din 2023.

Însă, doar câteva ore mai târziu, UEFA a transmis un comunicat celor trei federaţii britanice în care anunţa existenţa unei probleme privind programul meciurilor şi că va transmite în cel mai scurt timp noul calendar.

Fanii din cele trei naţiuni şi-au exprimat frustrarea faţă de anunţ, deoarece mulţi au acţionat rapid pentru a rezerva zboruri şi cazare.

Scoţia face parte din Grupa A, alături de Spania, Norvegia, Georgia şi Cipru, Irlanda a fost repartizată în Grupa B (alături de Olanda, Franţa, Grecia şi Gibraltar), în timp ce Ţara Galilor va evolua în Grupa D (alături de Croaţia, Armenia, Turcia şi Letonia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.