Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cele mai tari povești cu Florin Condurățeanu povestite de Cătălin Oprișan: 'Te pup, Adrienuțule, ești bun, îl omori pe matroz. Ăsta pierde alegerile'

catalin oprisan

Cele mai tari povești cu și despre Florin Condurățeanu au fost relatate, în stilul său, de Cătălin Oprișan. Cei doi au lucrat împreună la Trustul Intact. Printre altele, Oprișan a relatat și o discuție între Condurățeanu și Adrian Năstase, în campania pentru prezidențialele din 2.000.

”Alegeri 2000, cu Adrian Năstase și vorbea...: „Nu poate vorbi Adrienuțu, ăă? Să mă sune!”...și sună Adrian Năstase înapoi. Da, cutare, tot: ”Mă, Adrienuțule,te-am urmărit, te pup pe suflet, ești Dumnezeul vorbelor, de la Ștefan cel Marea n-a mai fost....Vlad Țepeș, Ion Neculce...te pup, Adrienuțule, ești bun, îl omori pe matroz, te pup. (închide telefonul)... Ăsta pierde alegerile!”, a povestit discuția Cătălin Oprișan.

Citește și: Horațiu Moldovan, medicul care a vorbit cu Florin Condurățeanu înainte de a muri: 'Mi-a fost pacient. Știu că era diabetic' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.