Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima decizie a Spotify produce un cutremur pe piața de streaming audio

dancingastronaut.com
spotify

Atât aplicațiile mobile Spotify, cât și cele pentru desktop, vor oferi utilizatorilor acces la clipuri muzicale, alături de gama lor variată de conținut audio existent, potrivit News.ro.

Librăria de muzică din Spotify va integra videoclipuri, iar utilizatorii vor putea alege dacă vor doar să asculte sau să şi vadă videoclipurile melodiilor.

Doar un număr limitat de melodii vor avea videoclipuri, la început. În cazul celor care vor avea, va exista un buton prin care utilizatorii pot activa sau dezactiva partea video.

Experienţa va fi valabilă pentru utilizatorii Premium - aceştia vor avea acces la videoclipuri stocate pe serverele Spotify. Utilizatorii care folosesc versiunea gratuită vor fi trimişi pe YouTube pentru a vedea videoclipurile.

Unde este disponibilă facilitatea

 

Noua facilitate este disponibilă, deocamdată, doar în 11 ţări: Brazilia, Columbia, Germania, Indonezia, Italia, Kenya, Ţările de Jos, Polonia, Filipine, Suedia şi Marea Britanie.

Aflată încă în căutarea profitabilităţii, în ciuda faptului că este liderul detaşat al pieţei de streaming audio, Spotify continuă să adauge tipuri de conţinut pentru găsi noi surse de venituri.

După podcast-uri, ebook-uri şi tiktok-uri, Spotify a găsit în videoclipurile muzicale un nou tip de conţinut prin care să-şi extindă business-ul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.