Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima dorință a lui Irinel Columbeanu. Are legătură cu fiica lui, Irina

Radu Pop
substantial
irinel columbeanu

Ultima dorință a lui Irinel Columbeanu. Are legătură cu fiica lui, Irina

Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar se află în azilul din Ghermănești și încearcă să-și ocupe timpul cu diverse lucruri: scrie la o nouă carte pe care vrea să o publice, face mișcare și stă mai mult timp pe telefon.

Fostul om de afaceri de la Izvorani consideră că a fost inspirat în momentul în care și-a dat acordul ca fiica sa să se mute în America. Peste doar un an, aceasta va termina colegiul și va merge la facultate, tot peste Ocean.

Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu

Ultima dorință a lui Irin este să ajungă în America pentru a-și cunoaște viitorul ginere. Nu știe cine e acesta, ci doar că fiica sa, Irina, acum în vârstă de 17 ani, are un prieten.

„Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins.

Irina n-a mai fost demult în România, dar nu cred că mai vrea să vină. E aproape cât maică-sa de înaltă acum, a crescut foarte mult. Cu Pink și cu Monica nu am mai comunicat, ci doar cu Irina”, a spus Irinel Columbeanu, pentru Cancan.ro, potrivit romaniatv.net.

Fostul milionar de la Izvorani a povestit cum decurge o zi din viața sa la azil

Fostul milionar de la Izvorani a povestit cum decurge o zi din viața sa la azil. „Acum am mai mult timp, lucrez la carte. Am și alte povestiri, de la colegii de aici. Sunt un pic și jurnalist. Despre cum era pe vremuri. Mi-am făcut o prietenă, care și ea are un fiu în America. Acesta e avantajul la azi, că legi noi prietenii. Socializarea. Prieteni dezinteresați.

Principala preocupare e telefonul, să reintru în șirul comunicărilor zilnice. Încerc să-l las, dar nu prea pot. Am devenit dependent. Întâi pe telefon, apoi la televizor, merg și la sală aici, mai fac sport. De citit, citesc în special cărțile mele. Și pot spune că mi-au plăcut.

Nu-mi mai amintesc despre mărțișoarele date de 1 martie. Dar se apropie ziua nașului meu, Matei Miko, de pe 8 martie. Vreau să mă duc la Cluj, dacă mă invită”, a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.